Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Matti Mörttinen & Lauri Nurmi: Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra

Teos on analyysi Sauli Niinistön poliittisesta urasta 1960-luvulta vuoteen 2018 saakka. Kirja analysoi presidentti Niinistön ulkopolitiikan läpikotaisin ja tuo uutta valoa hänen persoonaansa. Vaikuttajien haastattelut ja arkistotutkimus tuovat runsaasti uusia tietoja Niinistöstä, hänen elämästään ja urastaan.

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 18,70 € (ovh 24,90 €) koodilla ”klubikirja” Innon verkkokaupasta https://intokustannus.fi/. Tarjous on voimassa 7.12.2018 saakka.

Pekka Valtonen: Kosmopoliitteja ja kansallismielisiä

Kannattaako avata ikkunat uusille aatteille ja ihanteille – vai pitää ne tiukasti säpissä ja turvata kansakunnan elinvoima? Ajankohtaisesta kysymyksestä keskusteltiin kiivaasti jo 1920- ja 1930-lukujen Suomessa. Teos tarjoaa vivahteikkaan kuvan ajan henkisestä ilmapiiristä.

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 26,25 € (ovh 35 €) koodilla UPKOSMOPOLIITTI verkkokaupasta https://gaudeamus.pikakirjakauppa.fi/. Tarjous on voimassa 7.12.2018 saakka.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 % alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa myös tarjoushinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2018 ja paina lähetä. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.