Tilaajan klubiedut

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Anna Kontula: Eduskunta – Ystäviä ja vihamiehiä 

Eduskunnassa on paljon valtataisteluita, sillä edustuksellisessa demokratiassa pyrkimys valtaan on jokaisen poliitikon velvollisuus.

Kansanedustaja Anna Kontula tutkii havainnoiden ja edustajakollegojaan haastatellen, miten hänen työympäristössään hallitaan jatkuvaa konfliktia. Kirja kertoo vihamiesten ystävyydestä, hallitusta kaaoksesta ja yksinäisyydestä väentungoksessa.

UP:n tilaajana saat teoksen hintaan 18,70 € (norm. 24,90 €) koodilla ”klubikirja” Innon verkkokaupasta https://intokustannus.fi/. Tarjous on voimassa 24.5.2019 saakka.

 

Pär Stenbäck: Demokratia on pelastettava

Nukkuvatko suomalaiset puolueet, kun demokratia rapautuu maailmalla? Onko poliitikoilla tarjota uskottavia tulevaisuudenvisioita? Liberaalin demokratian voittokulkua on juhlittu historian loppuna, jonka jälkeen kaikki oli valmista. Nyt on kuitenkin herätty maailmaan, jossa demokratia on joutunut uhan alle.

UP:n tilaajana saat teoksen klubihintaan 22,90 € + toimituskulut (norm. 29,90 €) Docendo.fi-kaupasta koodilla: klubikirja. Tarjous on voimassa 24.5.2019 saakka.

Jatkuva klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 prosenttia alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa myös tarjoushinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2018 ja paina lähetä. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.