Aikakauslehti politiikasta, taloudesta ja kansainvälisistä ilmiöistä
 
UP-klubi

Tervetuloa UP-klubiin

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

 

Klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 % alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa myös tarjoushinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2018 ja paina lähetä. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

 


 

Klubietu Into Kustannukselta

 

Teivo Teivainen:

Maailmanpoliittinen kansalliskävely

Maailmanpolitiikka ei asu vain diplomaattien neuvottelupöydissä – sen voi löytää myös pienellä kävelyretkellä. Professori Teivo Teivainen pohtii uudessa kirjassaan vapauden ulottuvuuksia ja nationalismin varjopuolia. Eloisa kirja on paitsi johdatus Suomen symboleihin ja itsenäisen kansakunnan merkityksiin myös matkaopas Helsinkiin.

Klubitarjous 19,90 € (ovh 24,90 €) Into Kustannuksen nettikaupasta tarjouskoodilla UP417.


 Klubietu Teokselta


Satu Helin & Pekka Nurminen

Euroopan parlamentti – Ihminen ja valta

Euroopan parlamentti kertoo parlamentin historiasta aina Euroopan hiili- ja teräsyhteisön perustamisesta 1952 lähtien mutta keskittyy Suomen EU-jäsenyyden aikaan vuodesta 1995 eteenpäin. Mukana on sekä julkisuudessa näkyviä että näkymättömien toimijoiden puheenvuoroja. Lukija saa kokonaiskäsityksen parlamentin toiminnasta.

Klubitarjous 25,90 € (ovh. 34,90 €) + toimituskulut. Tilaus Teoksen verkkokaupasta www.teos.fi alennuskoodilla UPEUROOPAN 8.3.2018 asti. 

 
Tilaa Ulkopolitiikka

Tilaa UP itsellesi tai ystävällesi ja valitse tilaajalahjaksi kirja!