Aikakauslehti politiikasta, taloudesta ja kansainvälisistä ilmiöistä
 
UP-klubi

Tervetuloa UP-klubiin

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

 

Klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 % alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa myös tarjoushinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

 

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2017 ja paina lähetä. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

 


 

Klubietu Into Kustannukselta

Pekka Korpinen:

Suomi kääntyy länteen

Suomi kääntyy länteen on selkeä esitys euron kriisistä ja sen syistä. Pystytäänkö eurojärjestelmän valuvikoja korjaamaan, vai olisiko Suomen viisainta erota rahaliitosta ja hakeutua lähemmäksi muita pohjoismaita? Mikä vaikutus Britannian erolla EU:sta on? Kuinka unionia tulisi uudistaa? Näitä ja muita integraatiota ravistelevia kysymyksiä käsitellään Pekka Korpisen uutuuskirjassa.

Klubitarjous 19,90 € (ovh 24,90 €) Into Kustannuksen nettikaupasta tarjouskoodilla UP217.


 Klubietu Docendolta


Martti Häikiö

Suomen leijona – Svinhufvud itsenäisyysmiehenä

Jyhkeä teos Suomen itsenäistymisen keskeisimmästä merkkihenkilöstä Svinhufvudista avaa kiinnostavasti itsenäisyytemme alkuvaiheet. ”Martti Häikiön perusteellinen uusi Svinhufvudin valtiomieselämäkerta on pakollista luettavaa jokaiselle maansa historiasta kiinnostuneelle suomalaiselle.” – Aamulehti

Klubitarjous 27,90 € (ovh. 34,90 €) + toimituskulut. Tilaus Docendon verkkokirjakaupasta alennuskoodilla ukkopekka17.Docendon ja Into Kustannuksen tarjoukset ovat voimassa 13.9. asti.

 

 
Tilaa Ulkopolitiikka

Tilaa UP itsellesi tai ystävällesi ja valitse tilaajalahjaksi kirja!