Aikakauslehti politiikasta, taloudesta ja kansainvälisistä ilmiöistä
 
UP-klubi

Tervetuloa UP-klubiin

Lehden tilaajana voit liittyä UP-klubiin. Jäsenenä hyödyt kustantajien tarjouksista ja voit osallistua kiinnostaviin tapahtumiin, kuten Ulkopoliittisen instituutin tilaisuuksiin. Lisätietoa saat 2–3 klubikirjeessä vuosittain. Jos et vielä saa klubikirjettä, lähetä sähköpostiosoitteesi: asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi.

 

Klubiedut Atenalta


Tommi Kotonen

Politiikan juoksuhaudat – Äärioikeistoliikkeet Suomessa kylmän sodan aikana
Politiikan juoksuhaudat piirtää kuvan äärioikeistoliikkeiden toiminnasta kylmän sodan aikana. Suojelupoliisin arkistoihin ja muihin arkistolähteisiin perustuva teos tuo historiallisen perspektiivin nykypäivänkin äärioikeistolaiseen liikehdintään. Klubitarjous 23,50 € (ovh 33 €) + toimituskulut.

 

Sture Lindholm

Vankileirihelvetti Dragsvik – Tammisaaren joukkokuolema 1918
Punaisten vankileirillä Dragsvikissä vuonna 1918 odotti 8000 ihmistä pääsyä oikeuteen. Vangit kärsivät nälästä, puutteellisesta hygieniasta ja olemattomasta sairaanhoidosta. Arkistotutkimukseen ja silminnäkijäkertomuksiin perustuva teos kertoo tapahtumasarjasta, joka on Suomen satavuotisen historian pahimpia kipupisteitä. Klubitarjous 23,50 € (ovh 33 €) + toimituskulut.

 

Tilaa molemmat kirjat Atenan verkkokaupasta kampanjakoodilla UP2018. Tarjous on voimassa 31.5.2018 saakka.

 


Klubietu Gaudeamukselta

Klubitarjouksena saat kaikista kirjoista 20 % alennusta Gaudeamuksen verkkokaupasta. Alennuksen saa myös tarjoushinnoista, ja yli 60 € tilaukset toimitetaan postikuluitta.

 

Syötä ostoskorissa kampanjakoodi-kohtaan UP2018 ja paina lähetä. Tämän jälkeen näet alennuksen ja tilauksen loppusumman. Klubitarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

 

 


 

Klubietu Into Kustannukselta

 

 

Luke Harding
 
Salajuoni – Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon

Toimittaja Luke Hardingin tutkimukset perkaavat Donald Trumpin pitkäaikaisia yhteyksiä Venäjälle ja venäläisten sekaantumista koko maailmaa hätkähdyttäneisiin Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin. Hardingilla on ollut käytössään ainutlaatuinen pääsy avainlähteisiin ja julkaisemattomaan, räjähdysherkkään aineistoon.
 
Klubitarjous 13,90 € Into Kustannuksen nettikaupasta tarjouskoodilla "ulkopolitiikka".

 


 

 

 
Tilaa Ulkopolitiikka

Tilaa UP itsellesi tai ystävällesi ja valitse tilaajalahjaksi kirja!